Totaal concept

Zowel voor de startende professional in de beauty en wellness branche als voor bestaande salons bieden wij u een totaal concept waarmee u met onze apparaten, methoden en producten een inkomen kunt genereren en/of uw omzet kunt verhogen.

Wij leveren aan professionals in de beauty en wellness branche die hoge kwaliteit eisen van hun apparatuur. Onze apparaten beschikken over unieke technologie, zijn van de hoogste kwaliteit en behandelingen geven direct resultaat.

Wij denken met u mee welke apparatuur het beste past in uw salon. Hierbij kunt u rekenen op trainingen waarbij u onder andere de apparatuur leert te bedienen en het samenstellen van een behandelplan in combinatie met onze producten. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u meer uitleg geven over de diverse mogelijkheden. Service, hulp bij inzetten van marketing en aanvullend marketing materiaal hoort hier uiteraard ook bij. Wij zorgen dat u over alle kennis, producten, apparatuur en marketing materiaal beschikt voordat u gaat starten.en over unieke technologie, zijn van de hoogste kwaliteit en behandelingen geven direct resultaat.

Tevens kunt u van aanvullende diensten gebruik maken, zoals onze unieke afslank methode. Met deze methode kunt u nog betere resultaten behalen voor uw klant. Bijbehorende producten zorgen voor extra inkomsten. U kunt hierbij rekenen op onze gespecialiseerde uitleg en training, welke u vervolgens kunt inzetten om uw klant te ondersteunen en coachen in het afslank proces.

Pakket op maat. Bij ons heeft u geen verplichtingen in minimale afname, maar heeft u alle vrijheid om te kiezen wat het best bij u past. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

showroom004
showroom001
showroom002
showroom003

" was added to wishlist

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen